keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Helmikorupajan tunnelmia




Koulumme sai tutun ja mieluisan vieraan, kun KareKorujen Sari Kareinen tuli pitämään helmikorupajaa halukkaille viime lauantaina. Monille osallistujista helmikorupaja oli jo perinne, mutta meitä ummikkojakin joukossa oli. Pajan alku oli vaikuttava: helmiä oli laitettu esille iso pyödällinen ja vaikeimmaksi tehtäväksi osoittautuikin toinen toistaan ihanampien helmien valinta ja korujen suunnittelu.

Helmet pujoteltiin metallivaijeriin, minkä jälkeen ohjaaja mittasi korun sopivan kokoiseksi ja kiinnitti vaijeriin lukot. Valmiit korut olivat upeita ja keskenään hyvin erilaisia: oli hillityn valkoisia, sateenkaarenvärisiä, meripihkamaisia, ferrarinpunaisia ja kuninkaallisen uljaita kaulanauhoja, niihin sopivia ranne- ja korvakoruja sekä avaimenperiä. Ne, jotka löytävät tänä vuonna koruja joulupaketeistaan, ilahtuvat varmasti.

Helmikorupajat ovat mukavaa yhteistä tekemistä lasten kanssa, jossa osallistumaan pääsee koko perhe. Korupajat eivät ole vain pikkutytöille suunnattuja, vaan mukana oli yhtä lailla innokkaita poikia, äitejä ja isiä. Lupaamme järjestää taas pajan ensi vuonna, joko keväällä tai viimeistään syksyllä.

Lukukausi on kääntymässä loppua kohden. Vanhempainyhdistyksen syksyn ohjelmaan kuuluu vielä koulun henkilökunnalle tarjottavat aamukahvit ja joulukuusien myynti joululaulajaisten yhteydessä la 20.12. Toivomme innokkaita vanhempia mukaan auttamaan kuusenmyynnissä - jos haluat punaiset posket ja hyvän mielen, tervetuloa apujoukkouhin! Ilmoittautumiset ja lisätietoja saat osoitteesta pj@lintulaaksonvanhemmat.org

Iloisia syyspäiviä! 








Ei kommentteja: